Hej!

Välkomna till Babybabypodden! Jag som gör podden heter Lisen Forsberg. Jag är frilansjournalist och bor i Stockholm med sambo och tre barn. Våra barn är sex, fyra och två år gamla.

Babybabypodden är ett systerprojekt till min blogg babybaby.se där jag ger tips om amning och om att bära barn i bärsjal och bärsele.

Podden, är min tanke, ska i varje avsnitt göra tvära kast mellan å ena sidan mina egna personliga funderingar och å andra sidan mer allmängiltiga frågor: Hur kan man få ungarna att käka lite mer varierat? Varför väljer man att amma länge? Hur kan man bete sig när det blir konflikter med barnen, på sätt som inte kränker barnen?

För att svara på dessa och fler frågor tar jag experter till min hjälp i varje avsnitt. Bland annat finns ett återkommande inslag där en expert får svara på lyssnarfrågor om barnpsykologi och hur man kan tänka och göra i föräldraskapet.

Lämna gärna kommentarer i anslutning till poddavsnitten här på sidan. Håll en trevlig ton i kommentarerna, så blir allt finemang!

Igen: Välkommen hit!

Med de bästa hälsningar från Lisen

Ps. Vill du läsa om mina vedermödor och glädjeämnen som självständig podcastproducent har jag börjat blogga om de sakerna här, på engelska.

Bild: Elisabeth Ubbe.