Avsnitt 2: Makaronträsket, hur kommer man ur det?

BABYBABYPODDEN AVSNITT 2. Hur kommer man som småbarnsfamilj ur makaron- och falukorvsträsket? Den frågan får svar i Babybabypoddens andra avsnitt där barndietisten Sara Ask besöker mig i mitt kök.

I podden får Sara Ask frågor som dessa: Hur gör man för att det inte ska bli makaroner i elfte timmen var eller varannan dag, hur får man barnen att äta ordentligt och helst också lite nyttigt? Hur gör man matvardagen lite smartare och lite roligare?

Lyssna på avsnitt 2 här, via Itunes! Eller här:

Vad gör man med en fyraåring och tvååring som gör räder i kylskåpet på kvällskvisten när ingen ser och slevar i sig leverpastej för glatta livet direkt ur byttan?

Många konkreta tips utlovas i detta poddavsnitt! Och några lugnande besked från Sara Ask, som bland annat har skrivit boken ”Första hjälpen vid matbordet: om barns matkrångel, näringsbehov och smakfavoriter”.

I avsnittet får du även höra om mina tankar om en sak som jag har tänkt mycket på:

Hur kan det komma sig att en förälder, som kanske inte var världens bästa förälder, kan bli en jättebra mormor, farmor, morfar eller farfar? Jag vill gärna höra vad ni har att säga om det också, ni som lyssnar. Så kommentera hjärtans gärna!

Babybabypodden finns på babybabypodden.se och på Itunes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − sex =